להלן טבלת קלוריות שתראה לכם כמה קלוריות יש במרכיבי המזון השונים המתחילים באות ב. מזונות כגון: בייגלה, בירה, בשר ועוד.
בבניית הטבלה נעזרתי במקורות אמינים ומוסמכים.
הטבלה מכילה את הערך הקלורי הקיים בכ1000 ערכי מזונות. זוהי הטבלה המקיפה ביותר ברשת האינטרנט העברית.
המידע עבור מוצרי המזון הבסיסים כגון ירקות, פירות, אגוזים קטניות וכדומה, נלקח בעיקר מאתר משרד החקלאות האמריקני.
קישור למאגר המידע של משרד החקלאות האמריקני USDA National Nutrient Database.
מקור נוסף למידע שימש הספר "ערכם התזונתי של המזונות". נכתב ע"י ד"ר יעקב אילני (פיגנבאום)
הערך הקלורי עבור מזונות מעובדים או כאלה שאופיינים לארצנו, נלקח מאריזות היצרנים או ממקורות מידע אחרים.
אם נתקלתם בטעות כלשהיא בנתונים, אשמח אם תיידעו אותי באמצעות מערכת התגובות שבתחתית העמוד.
נא לציין את האות, שם המזון ומספר סידורי (עמודה ראשונה מימין), תודה מראש, יורם.
לחץ על האות המתאימה לרשימת מזונות וערכים קלוריים.
א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת
ערכים קלוריים עבור מזונות המתחילים באות ב
מספר סידורי | שם המזון | קלוריות ב100 גרם | מידע נוסף |
---|---|---|---|
1 | באדי מעדן חלב בטעמים שונים 3% | 96 | – |
2 | בוטנים | 567 | – |
3 | בוטנים קלויים עם מלח | 585 | – |
4 | בוטנים שמן | 884 | – |
5 | בוטנים, חמאת בוטנים ללא מלח | 608 | – |
6 | בוטנים, חמאת בוטנים עם מלח | 589 | – |
7 | בורגול | 342 | – |
8 | בורגול מבושל | 83 | – |
9 | בורי דג (אפוי/צלוי) ללא עור | 150 | – |
10 | בורי, דג לא מבושל | 117 | – |
11 | בורקס בשר | 360 | – |
12 | בורקס גבינה | 348 | – |
13 | בורקס פיטריות | 298 | – |
14 | בורקס פיצה | 329 | – |
15 | בורקס תפו"א | 276 | – |
16 | בורקס תרד | 299 | – |
17 | בטטה, תפו"א מתוק אפוי מבושל | 92 | – |
18 | בטטה, תפו"א מתוק, לא אפוי, לא מבושל | 86 | – |
19 | בייגלה ללא גלוטן אוסם | 470 | – |
20 | בייגלה שמיניות | 389 | – |
21 | ביסלי ברביקיו | 476 | – |
22 | ביסקוויטים | 414 | – |
23 | ביסקוויטים קמח מלא | 396 | – |
24 | ביצה חלבון לבן, לא מבושל | 48 | – |
25 | ביצה חלמון | 317 | – |
מספר סידורי | שם המזון | קלוריות ב100 גרם | מידע נוסף |
---|---|---|---|
26 | ביצה קשה שלוקה | 142 | – |
27 | בירה | 43 | בירה |
28 | בירה קורונה | 42 | – |
29 | בירה שחורה | 32 | – |
30 | בירה שחורה מאלט | 35 | – |
31 | במבה | 547 | – |
32 | במיה | 31 | – |
33 | במיה מבושלת | 22 | – |
34 | בננה | 89 | – |
35 | בצל יבש | 40 | – |
36 | בצל ירוק | 25 | – |
37 | בקרדי 40% אלכוהול | 265 | – |
38 | ברוקולי | 34 | – |
39 | ברוקולי מבושל | 35 | – |
40 | ברנדי | 235 | – |
41 | ברנדי 40% אלכוהול | 220 | – |
42 | ברנפלקס | 279 | – |
43 | ברנפלקס הרדוף | 316 | – |
44 | בשר אווז לא מבושל, ללא עור | 161 | – |
45 | בשר אווז צלוי ללא עור | 238 | – |
46 | בשר אווז צלוי עם עור | 305 | – |
47 | בשר בקר נתח מספר 1 אנטריקוט | 221 | – |
48 | בשר בקר נתח מספר 10 צוואר | 159 | – |
49 | בשר בקר נתח מספר 11 סינטה | 104 | – |
50 | בשר בקר נתח מספר 13 שייטל | 115 | – |
51 | בשר בקר נתח מספר 14 אווזית | 99 | – |
52 | בשר בקר נתח מספר 15 צ'ך | 124 | – |
53 | בשר בקר נתח מספר 16 כף | 107 | – |
54 | בשר בקר נתח מספר 19 וייסברטן | 96 | – |
55 | בשר בקר נתח מספר 3 חזה | 114 | – |
56 | בשר בקר נתח מספר 4 כתף | 127 | – |
57 | בשר הודו חזה צלוי | 128 | – |
58 | בשר הודו פסטרמה | 98 | – |
59 | בשר הודו פסטרמה דלת שומן | 92 | – |
60 | בשר הודו צלוי | 144 | – |
61 | בשר טלה, שוק לפני בישול | 193 | – |
62 | בשר טלה, שוק מבושל | 216 | – |
63 | בשר כבש, טחון לפני בישול | 273 | – |
64 | בשר כבש, טחון מבושל | 273 | – |
65 | בשר כבש, מבושל | 251 | – |
66 | בשר כבש, צלעות לא מבושל | 169 | – |
67 | בשר כבש, צלעות צלויות | 316 | – |
68 | בשר עגל, מבושל | 300 | – |
69 | בשר עוף, חזה לא מבושל | 104 | – |
70 | בשר עוף, חזה מבושל | 144 | – |
71 | בשר עוף, שוק ללא עור, מבושל | 162 | – |
בורקס אחד 348 קלוריות לא שווה כלום
למה את מתכוונת לא שווה כלום?
אני חושבת שהיא מתכוונת לא שווה מבחינת כמות הקלוריות מול הנאה של דקה.
כי אחרי כמה כאלה, צריך לבלות יום שלם בחדר כושר.
לא מבין איך חזה עוף לא מבושל זה 104 קלוריות וחזה עוף צלוי זה 144, במידה ואני עושה את זה בלי שמן ובלי כלום. מה בתהליך הבישול מתווספות קלוריות לבשר?
למתעניין המבולבל,
הערכים הקלוריים הם פר 100 גרם מזון.
ב100 גרם עוף לא מבושל יש יותר מים מאשר ב100 גרם עוף צלוי. מאחר ולמים אין ערך קלורי, הרי ש100 גרם של עוף צלוי יהיו בעלי ערך תזונתי גבוה יותר מאשר 100 גרם עוף לא מבושל (וזה גם נכון לגביי ערך קלורי).
כשכתוב מרק אפונה אבקה, האם הכוונה למרק מאפונה יבשה, או שמה ישנה אבקת אפונה??? תודתי לך !
זה לא יכול להיות אנטריקוט 220 אבל גם דג זהובון מיובש במלח שאוכלים הרוסים לבירה 220